Assisterande domare: Robin Larsson och Denis Sekula

Startelvan: Oskar H, Per, John, Christoffer, Gustav, Olle, Philip, Abubakarr, Johan, Mattias och Rasmus.
Avbytare: Hult, Alexander, Edvin, Colin och Sebastian.

0-1 Mattias Persson (10) (Assist Philip)
1-2 Johan Bjuremo (65) (assist Gustav)
1-3 Abubakarr Kamara (81)
1-4 Colin Ram (90+3) (Assist Rasmus)

Onsdag kväll borta mot Forshaga, nu är det tätt med matchandet, på sju dagar ska vi spela tre matcher, ikväll blev det tre poäng som kan bli kostsamma på grund av skador, Oskar H och Philip fick kliva av ikväll, även Kigge fick kliva av i halvtid.

Vi gör en ändring i startelvan, Anton jobbade och in kom Mattias. Vi var nära att ta ledningen redan i vår första anfall, Rasmus får iväg ett avslut som såg ut att vara på väg in i mål men det var som om bollen bara stannade upp i luften. Hemmalaget fick en hörna i den 6:e minuten och den hittade en medspelare i det bortrestolpen, avslutet gick utanför.

Mattias behövde endast 10 minuter på sig för att bevisa att tränarens val var rätt när han gjorde 0-1 på ett inlägg slagen av Philip. Fyra minuter senare prickar Rasmus stolpen. Rasmus är nära att näta igen men fick en snedträff i den 24:e minuten. Minuten senare kommer Mattias och Rasmus i en kontring och vi är nära igen men bolluslingen ville inte in.

Runt den 34:e minuten testade Philip med ett långskott som målvakten lämnade retur på som vi inte lyckades förvalta. Vi fick nöja oss med 0-1 i halvtid, ledningen kunde och borde ha varit större. Vi gjorde enligt mig vår bästa första halvlek ikväll.

Tyvärr så kom vi ut till andra halvleken på ett väldigt avslappnad sätt och tar inte jobbet överhuvudtaget. Om första halvleken var det bästa hittills så var dom första 20 minuterna i andra halvleken det sämsta vi presterat hittills.

I den 56:e minuten får vi en något billigt straff emot oss, Oskar H räddar straffen men resten av medspelarna står och halvsover och straffskytten kan sätta bollen i mål och kvittera till 1-1! Dom följande 5 minuterna så är Forshaga riktigt heta och kommer i anfall efter anfall.

Vi började sakta men säkert att jobba oss in i matchen och runt den 65:e minuten så kom Gustav på sin kant och slog ett inlägg som Johan nickade till 1-2. Runt den 70:e minuten är vi nära 1-3 men Rasmus fick se sitt avslut rensas nära mållinjen. Istället kom Forshaga nära 2-2 men John räddade även han på mållinjen i praktiken.

Abubakarr Kamara väggspelade med en motståndare och kunde placera in 1-3 i den 81:a minuten. På tilläggstiden kom olyckan när Oskar landar fel och stukade foten så pass illa att han tvingades till byte, Kigge fick ställa sig mellan stolparna. Vi gick fram och gjorde 1-4 när Rasmus slog en frispark mot första stolpen och Colin fick en tå på bollen och 1-4 var ett faktum!

Nu gäller det att rehabilitera dom skadade och förbereda sig inför ännu en tuff match på lördag mot Säffle SK 2! Välkomna till Granevik på lördag kl 15:00!